×
menu

Uw Nederlandse startpagina maken

Online goed gevonden worden met uw website is erg interessant. Eventuele klanten kunnen u immers via het internet vinden. Links vanuit andere websites kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. In de meeste gevallen zitten hier geen kosten aan verbonden. Hieronder leest u waarom het in sommige gevallen beter kan zijn zelf een startpagina website op te zetten.

Toch kleeft er wel een nadeel aan een gratis startpagina. Uw aangemaakte dochterpagina kan zomaar worden verwijderd. U hoeft niet op de hoogte te worden gesteld van de reden. Sterker nog, men hoeft u zelfs niet op de hoogte te stellen van de verwijdering.

Op de pagina CMS beheer tips kunt u meer lezen over een oplossing voor dit probleem. U kunt namelijk ook zelf een startpagina website opzetten. Met een startpaginascript is dit prima te doen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. De hosting partij mag niet eens uw website verwijderen zolang u netjes betaalt, dus een dergelijk risico loopt u dan niet. Zo kan de continuïteit worden gegarandeerd.

Als u al een website heeft kan het misschien op uw bestaande hosting erbij gezet worden. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Is dit bij uw pakket het geval, dan hoeft u geen geld uit te geven aan een tweede webhosting pakket. Mocht dat niet het geval zijn, dan is een tweede pakket niet zo heel duur. De prijzen van webhosting zijn de laatste jaren flink gedaald.

Investeert u in een goed startpaginascript, dan kunt u daarmee waarschijnlijk ook links verkopen. Het systeem kan daarbij zelf controleren of er is betaald en de aangemelde link vervolgens toevoegen. Het aankoopbedrag kunt u dus in veelvoud terugverdienen met een startpaginascript. Kunt u zich een dergelijk script permitteren? Een startpaginascript kan u dan ondersteunen in het behalen van online succes.