×
menu

Startpagina en startpagina script

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Het artikel Startpaginascript gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.