×
menu

Startpagina beheer

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Het artikel Eigen startpagina gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.