×
menu

Nieuwe startpagina bouwen

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Eigen startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het kan zijn dat uw dochterpagina wordt verwijderd, wanneer uw pagina op een bepaald tijdstip niet aan die voorwaarde voldoet.