×
menu

Maak uw eigen startpagina

Pas met een voldoende aantal bezoekers kan een site waarde hebben. U zou een startpagina script kunnen inzetten voor het vergroten de vindbaarheid. Vervolgens zet u de startpagina websites die u met dit script maakt, in om bezoekers richting uw hoofdwebsite te leiden. Het doorzoeken van het internet kost voor Google erg veel rekenkracht. Er is beperkte tijd en er kunnen maar een bepaald aantal sites op een bepaald moment worden bekeken. In veel gevallen zijn deze sites al wat groter.De hoeveelheid inkomende links is ook van belang. En dit zijn toch factoren die een rol spelen bij het online gevonden worden.

Is een startpaginascript iets dat u kan helpen? Op de website Aanmelden Startpagina vindt u hierover meer informatie. Hier kunt u de tools vinden die u nodig heeft om van start te gaan. Zou u externe expertise moeten inhuren voor de vindbaarheid, dan weet u niet wat er achter de schermen gebeurt.

Het kan ook geld opleveren om een eigen startpagina te hebben. Dit met het plaatsen van affiliate banners en links. U ontvangt dan geld wanneer iemand op een advertentie klikt of wanneer een bezoeker via uw startpagina iets koopt van de adverteerder. Een leuk inkomen is er met zekerheid uit te halen bij een serieuze aanpak.