×
menu

Eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. De pagina Startpagina script bevat er informatie over. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.