×
menu

Bouw uw eigen startpagina

Gebrek aan technische kennis kan u tegenhouden om uw eigen startpagina aan te maken. Echter is het aanmaken van een startpagina niet zo heel ingewikkeld. Het allereerste startpagina script was juist bedoeld om mensen zonder HTML kennis te ondersteunen bij het maken van hun persoonlijke linkpagina. Aan deze gedachte lijkt in de loop der jaren niets veranderd. Zelf hoeft u helemaal niets te doen met programmeren of HTML.

Eigenlijk is een internetverbinding het enige wat u nodig heeft. En een e-mailadres waarop men u kan bereiken. Verder is het natuurlijk handig om te weten naar welke sites u gaat linken. Op veel startpagina websites kunt u zich registreren. Daarna kunt u een eigen startpagina aanmaken. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u naar het beheergedeelte van de website door in te loggen. Via dit beheergedeelte maakt u de startpagina aan en kunt u de pagina beheren.

Wilt u meer weten? Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. Zo is het artikel Eigen startpagina het doornemen waard. Ook een aantal andere artikelen gaan over startpagina beheer. Daarnaast gaan een aantal artikelen op die website ook over het aanmaken van uw eigen startpagina.

Het aanmaken van uw eigen startpagina zal bij het grootste deel van de websites gratis zijn. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. Een eigen startpagina aanmaken en een paar links erop plaatsen, dat zal maximaal 30 minuten tijd in beslag nemen.